Du visar för närvarande 6 idéer på roliga presenter du kan ge till honom till jul

6 idéer på roliga presenter du kan ge till honom till jul

Om du vill ha idéer och tips på roliga presenter du kan köpa till honom i jul så har du hittat rätt. Män och killar i alla åldrar uppskattar att få coola och roliga presenter. Här har vi samlat ett antal tips på presenter du kan ge till honom. Både för den lite lugnare och för han som är mer vild. Läs vidare för att ta del av tipsen!

Naturupplevelser – en bra presentidé för han som är lugnare

Ett första tips är en present i form av en aktivitet som kan göras gratis. Det är att ta del av naturen tillsammans som är ett trevligt tips för ha som är lite lugnare. I Sverige är vi lyckligt lottade – vi har mycket natur som vi kan njuta av. Varför inte ge honom en heldag tillsammans med dig i naturen?

En spelkväll är garanterat roligt

Nästa tips på en trevlig och rolig present för honom är en trevlig spelkväll. Följande punkter är bra att tänka på om du ger bort en spelkväll i jul:

  • Bjud hem några kompisar eller möjligtvis andra par som ni är goda vänner med
  • Laga något lätt och gör honom redo för en kväll i spelens tecken
  • Tävla gärna mot varandra men akta så att ni inte bli ovänner över spelet

Foton i julklapp till honom

Många foton hamnar i någon folder på din dator – gör istället något kul av dem. Ge honom ett roligt foto i julklapp med ett minne från något ni gjort tillsammans. Har ni något gemensamt intresse eller har ni gjort någon resa ihop? Försök hitta någon bild på året som gått och gör något fotorelaterat av det.

En dörrmatta med motiv är en rolig idé

En dörrmatta är ett utmärkt ställe att placera ett foto på. Varje gång han kommer in eller lämnar hemmet kommer han se det roliga fotot på mattan. Varför inte ge en dörrmatta med ett motiv på något han inte tycker om? Så kan han skrapa av smutsen från skorna på fotot.

Roliga och coola grejer uppskattar alltid av honom

Coola grejer och prylar är perfekt att ge honom i julklapp. Män och killar älskar nya, smarta och ovanliga prylar som varken du eller han ens visste fanns. Prylarna kan enklast hittas online – så beställ i god tid innan jul så du hinner få dem hemskickade.

En cool vattenkokare är en rolig present

En cool present att ge till honom är en vattenkokare med många balla funktioner. Dagens moderna vattenkokare kommer med en timer som automatiskt stängs av när vattnet uppnått rätt temperatur. Dessutom lyser de i coola färger beroende på vattnets temperatur.

En ölväst är en rolig present till partyprissen

För partyprissen måste du bara köpa en ölväst i jul. En roligare present finns knappast. En ölväst förser honom med ammunition för en tuff utekväll. En ölväst är bra att bära när han snabbt och enkelt blir törstig och behöver ha något som släcker törsten – nämligen öl!